Jualan Tahun Baru: DISKAUN Sehingga 65%. Jualan Tahun Baru: DISKAUN Sehingga 65%. Penghantaran PERCUMA + HDMI (Bernilai RM70) Penghantaran PERCUMA + HDMI (Bernilai RM70) Harga Terendah Sehingga Kini Harga Terendah Sehingga Kini Jualan Tahun Baru: DISKAUN Sehingga 65%. Jualan Tahun Baru: DISKAUN Sehingga 65%.

Ulasan Media

Disebabkan harga dan ciri yang menakjubkan, Projektor LUMOS ditampilkan dalam laman web dan blog media teknologi terkemuka seperti VRZone, JustSaying.Asia, GeekCulture. Lihat pendapat mereka yang tidak berat sebelah dan jujur ​​- dan sebab mereka menyukai projektor rumah yang mengubah permainan LUMOS!

"LUMOS AURO bukan sekadar projektor biasa anda; ia adalah projektor pintar yang berjalan pada OS Android dan disertakan dengan Netflix, YouTube & Mirror Cast terbina dalam .

Inilah sebabnya saya menikmati LUMOS AURO…banyak.

KLGadgetGuy- Portal Teknologi Terkenal Malaysia

" Kualiti visual projektor LUMOS sangat mengagumkan .

Ia juga berguna untuk mengelakkan kanak-kanak daripada merenung terlalu lama pada telefon. Hanya pasang dan biarkan mereka menonton YouTube pada skrin 100 inci!”

Soya Cincau- Tapak Teknologi Teratas Berpengaruh Malaysia

“Dengan adanya LUMOS AURO, ia dapat membantu proses pengajaran dan pembelajaran pelajar di sekolah ini terutamanya yang bakal menduduki peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM).

Harian Metro– Akhbar Terbesar Malaysia

" Menjanjikan sokongan 1080p resolusi penuh. Sesiapa yang suka menonton siri, filem atau permainan, harus mempertimbangkan untuk mendapatkan Projektor LUMOS AURO.."

VOCKET- Platform Berita Digital Terkemuka Malaysia

"Selepas menggunakan LUMOS AURO selama lebih kurang 3 minggu, saya benar-benar berpuas hati dengan kualiti imej & pengalaman pengguna . Isteri saya pun gembira dengan pengalaman menonton wayang di rumah."

NasiLemakTech - Pengkaji Teknologi Terkemuka Malaysia

" LUMOS AURO mempunyai resolusi HD Penuh asli BENAR (atau 1080p). Ia tidak seperti projektor lain yang mempunyai resolusi 720p asli tetapi memasarkan diri mereka sendiri sebagai 1080p.

Ia boleh menghasilkan visual yang lebih jelas dan rangup.”

AXO- Pengkaji Teknologi Terkemuka Malaysia

"Model ini telah mendapat pengiktirafan diperingkat antarabangsa dan ramai yang berpuas hati setelah memilikinya. Tunggu apa lagi ?”

Siakap Keli - Platform Berita Gaya Hidup #1 Malaysia

"LUMOS AURO Projector menyediakan pengalaman teater filem yang mengasyikkan dengan skrin besar, sistem bunyi sekeliling Dolby dan banyak lagi!"

Murai.my- Portal Berita Hiburan Malaysia

"Jika anda mencari pawagam seperti kualiti yang berpatutan, sangat jelas dan mudah digunakan , LUMOS Auro yang disyorkan ini adalah jawapannya."

Hype.my- Wayar Langsung Malaysia untuk Berita & Trend Terhangat

[[recommendation]]