Jualan Tahun Baru: DISKAUN Sehingga 65%. Jualan Tahun Baru: DISKAUN Sehingga 65%. Harga Terendah Sehingga Kini Harga Terendah Sehingga Kini Jualan Tahun Baru: DISKAUN Sehingga 65%. Jualan Tahun Baru: DISKAUN Sehingga 65%.
Berakhir pada 8d 15h 17m 54s

tunjuk cara

Ingin menonton Projektor LUMOS AURO beraksi? Lihat semua tunjuk cara kehidupan sebenar ini dan anda akan yakin mengapa begitu ramai orang menyukai projektor pawagam rumah kami. Kualiti imej yang menakjubkan, warna terang, bunyi sekeliling yang kaya dengan Netflix & Youtube terbina dalam!

Tinjauan untuk Semua: Biarkan Ajam dari VOCKET, berikan anda demo penuh tentang cara "Bawa Pawagam Ke Rumah"! (Bahasa Melayu)

Ajam menunjukkan kepada anda cara dia menayangkan skrin 100 inci dengan grafik super terang & HD. Permainan mudah alih yang mengagumkan melalui Skrin Cermin juga!

Ulasan untuk Semua: Tonton Perkongsian Lucu Bella Khan pada Persediaan Rumah LUMOS Auronya! (Bahasa Melayu)

Bella Khan, Influencer Teratas Malaysia, akan memilih LUMOS Auro pada bila-bila masa kerana dia menggemari kualiti unjuran & berbaloi untuk wang!

Ulasan untuk Ibu Bapa: Tonton Amani, buka kotak dan nikmati LUMOS Auro bersama 2 anak perempuannya! (Bahasa Melayu)

Amani, Youtuber terulung Malaysia & keluarganya menari dengan BTS & Black Pink di skrin besar + bermain permainan mudah alih di skrin besar!

Ulasan untuk Semua: Tonton Yvonne dari KLGadgetTV memainkan PS5 pada skrin GV CINEMA di LUMOS AURO?!

Yvonne dari KLGadgetGuy mencuba permainan PS5 100 inci di Dewan Pawagam GV yang kosong untuk melihat bagaimana LUMOS Auro boleh memadankan Pawagam SEBENAR!

Ulasan untuk Semua: LUMOS Auro Projector Vs CANON MP250 - Siapa yang akan menang? Biar Wiser tunjukkan kepada anda!!

Antara LUMOS Auro dan Canon MP250 ini, yang mana lebih bagus? Mana yang lebih sesuai untuk rumah anda? Mana satu lebih sesuai di dalam poket anda? Jom tengok video ni.

Ulasan untuk Pengguna Mudah Alih: Tonton Demo Pencerminan Eric dengan Projektor Rumah LUMOS Auro! (Bahasa Cina)

Eric Lim dari Style Up Malaysia buka kotak dan cuba kedua-dua Skrin Udara & Mcast kami dengan Iphone & Telefon Androidnya! Barang Sejuk.

[[recommendation]]